LELYSTAD – Ringfoto Doornbos in Lelystad houdt een cursus fotografie voor beginners. De cursus wordt op de dinsdagavonden 25 April en 2 Mei gehouden in de winkel aan de Stadhuisstraat 64 in Lelystad en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Er worden steeds meer digitale spiegelreflexcamera’s, hybridecamera’s en systeemcamera’s gekocht, maar er wordt vaak weinig gebruik gemaakt van de mogelijkheden die deze camera’s bieden.

Voor die doelgroep die meer wil met zijn of haar camera, geeft Ringfoto Doornbos een fotocursus voor beginners. Tijdens deze fotocursus wordt duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden zijn van camera’s. Deelnemers worden wegwijs gemaakt in de wereld van de digitale fotografie.

Er is uitleg over lenzen, flitser en camera instellingen. Ook krijgen cursisten tips en trucs om hun foto’s nog specialer te maken.

Er zijn kosten aan de cursus verbonden. Voor aanmelden en voor meer informatie kunnen belangstellenden bellen (0320-232033) of mailen (info@ringfotodoornbos.nl). Langskomen in de winkel van Ringfoto Doornbos aan de Stadhuisstraat 64 kan ook.

 

 

    No Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *